Terug naar overzicht

Het leven na de bom

Het toneelstuk Platform is het verdere verhaal van Michel en Valerie, gespeeld door NTGent. In het stuk is te zien hoe Europa verlamd raakt door het toenemende onbegrip tussen verschillende bevolkingsgroepen en culturen. Als antwoord op die verlamming organiseren Valerie en Michel seksvakanties naar Azië en Zuid-Amerika.

Platform is goed ontvangen door de critici. Zo schreef NRC Handelsblad: “Gruwelijk en adembenemend puur. De kracht van deze onweerstaanbaar mooie voorstelling ligt in het vermogen van spelers en regisseur om het drama niet alleen een plek op de bühne te geven, maar ook in het hart en het hoofd van de toeschouwer.”

Platform is te zien van 20 tot en met 24 november in de schouwburg van Tilburg. [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?