Terug naar overzicht

JOS Starterstrofee in loungecafé uitgereikt

De Jonge Ondernemerssocieteit ’s-Hertogenbosch (JOS) is een club van 130 ‘startende’ ondernemers in verschillende branches. Het is de eerste keer dat de JOS Starterstrofee wordt uitgereikt. In twee voorrondes zijn de beste kandidaten geselecteerd.

De vier finalisten Debbie Heijne van Kloos Coaching, Wim van Keulen van Van Keulen Advies, Jos van de Klooster van Nepro en Leoni Linssen van Verander Je Wereld krijgen drie minuten om hun onderneming te presenteren.

De kandidaten moeten de jury overtuigen dat ze vernieuwend zijn, ondernemerschap uitstralen, de eerste hobbels van het ondernemerschap hebben overwonnen, een duidelijke visie hebben en weten hoe ze hun doelstellingen willen bereiken. Hun verhaal moet goed en overtuigend zijn. Marjolein Rojo, docent bij de Academie voor Marketing in Den Bosch, zit namens Ondernemerslift 's-Hertogenbosch in de jury.

Volgend jaar mogen ook jonge ondernemers uit Helmond, Eindhoven en Tilburg aan de competitie deel te nemen. De wedstrijd wordt dan in samenwerking met andere ondernemerssociteiten georganiseerd. [CB]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?