Terug naar overzicht

Lekker loungen met docent Herman

Van Alphen speelt gitaar in de coverband die zeven jaar bestaat. Nummers die ze onder andere spelen zijn Cornflake Girl van Tori Amos en Comfortably Numb van Pink Floyd. Het gehele repertoire bestaat voornamelijk uit hits van de jaren’70 tot nu. Dagblad De Gelderlander schreef al eens: ‘De coverband Alpha Dream uit Oss speelt fantastisch.’

Alpha Dream is ook niet bang voor het muzikale experiment. In 2004 begeleidden zij de finale van Wanna-Be a Rockstar in Oss, in 2005 trad de band op samen met een popkoor en in 2006 organiseerden zij zelf het open podium Speel mee met A.D.. Het resultaat hiervan was dat de band met veertig andere muzikanten op het podium stond.

Op 18 november gaat Alpha Dream op de loungetour in Proeverij Fellini’s in Oss. Het optreden begint om 15.30 uur. [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?