Terug naar overzicht

Nieuwe sport: filmpjes schieten

Een blooper, een zelfverzonnen nieuwe sport, in principe is alles bij de You Tube actie mogelijk. Als het filmpje maar een link met sport heeft en niet langer duurt dan vijf minuten. Ook moet het clipje origineel en van jezelf zijn. Een bestaand filmpje van een andere site afhalen is niet toegestaan.  

Plaats het filmpje op You Tube en mail de link naar bress@avans.nl. Zorg dat al je  vrienden stemmen op je filmpje via Hyves , want het filmpje met de meeste stemmen wordt uiteindelijk beloond met een digitale videocamera. Ook wordt onder de beste inzendingen iedere week een USB-Stick van 1 GB verloot.

De actie is net begonnen, dus neem snel je videocamera of je mobieltje in de aanslag. Tot hoe lang de actie loopt is nog niet bekend. [WvdV]

 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?