Terug naar overzicht

Onderzoek MIZ gaat extern

De Raad van Bestuur had AGZ verzocht de voor- en nadelen te onderzoeken van het voornemen om MIZ te verhuizen naar de Academie voor Deeltijd (ADT). De directie van AGZ ziet nu van dat onderzoek af. Onder andere door de stijging van het aantal studenten en de goede accreditatie van MIZ wil zij de opleiding behouden voor de eigen academie.

‘We zijn even ver als in mei van dit jaar, toen het voornemen om de opleiding te verhuizen bekend werd en dat nader uitgezocht moest worden’, stelde docentlid Arno Rademaker tijdens de academieraad van AGZ gistermiddag.

 

De Raad van Bestuur zal haar uiteindelijke besluit over de positionering van MIZ binnen Avans mede baseren op het externe onderzoek. De directie van AGZ heeft gevraagd het besluit ook mede te baseren op de actuele ontwikkelingen, met name de positieve accreditatie van MIZ in haar huidige opzet. [EvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?