Terug naar overzicht

Test de toegankelijkheid in Den Bosch

Tijdens de workshops die worden georganiseerd kun je uitproberen hoe je een kopje koffie kunt halen terwijl je in een rolstoel zit of hoe het is om te studeren als je last hebt van woordblindheid.

De hele dag zijn er medewerkers van het landelijk expertisecentrum  handicap + studie aanwezig zijn. Zij kunnen studenten, met en zonder beperking, op de hoogte stellen van regelingen en hulpmiddelen die er zijn voor studenten met een handicap

De workshops worden georganiseerd tussen het derde en het achtste lesuur. Als je deel wilt nemen aan één van de workshops kun je een mailtje sturen naar het Centraal Informatie Centrum in Den Bosch (cic@avans.nl). Geef hierin aan hoe laat je mee wilt doen. Je kunt er ook voor kiezen om op de dag zelf te kijken bij welke workshop(s) er nog plaats is. [WvdV]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?