Terug naar overzicht

Winnaar leukste introductiefilmpje

Film je introductie en win een camera, was de actie waar Punt dit schooljaar mee begon. Middels flyers werden eerstejaarsstudenten opgeroepen om korte filmpjes te maken van hun introductie en deze op googlevideo te zetten. Degene met het meest bekeken filmpje zou een nieuwe fotocamera krijgen.

Poncin, de winnaar, komt uit Breda en heeft vwo gedaan. ‘Ik ben dus tweedejaars, maar het is mijn eerste jaar op Avans, een instromer.’ Hij heeft meegedaan aan de introductie van studentenvereniging Virgo om nieuwe mensen te ontmoeten. ‘Ik kende verder niemand die deze studie ging doen. Bovendien is het een goede manier om meer te leren over hoe het werkt bij Avans.’

‘Dat ik al mijn hele leven in Breda woon, was af en toe mooi meegenomen. Vooral bij wandeltochten. Mijn groepje kon dan de route afsnijden.’ Poncin is na de introductie lid geworden van Virgo. ‘Het is gewoon gezelliger om in een pauze of tussenuur een bakje koffie te drinken in de soos.’

‘Ik maak wel vaker filmpjes van leuke dingen. Dat doe ik met mijn telefoon dus de kwaliteit is niet al te best. Het verbaast me daarom dat ik gewonnen heb.’ De filmpjes van Poncin met onder andere geblinddoekt fietsen, het Virgo tribunaal en de modderknuffel zijn hier te bekijken. De modderknuffel was veruit favoriet. [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?