Terug naar overzicht

Youropi.com winnaar JOS Starterstrofee

De website Youropi.com is een alternatief voor reisgidsen. Niet de toeristische highlights staan op de site, maar de onontdekte hoekjes en bijzondere hotels en restaurants in verschillende Europese steden. ‘Ik heb in Parijs en Londen gewoond. Altijd werd mij gevraagd naar waar de hotspots waren. Dat heeft mij geïnspireerd tot Youropi.com’, zegt bedenker John van Vroenhoven in het Brabants Dagblad.

De Jonge Ondernemers Sociëteit ’s-Hertogenbosch (JOS) is een club van 130 ‘startende’ ondernemers in verschillende branches. Volgend jaar mogen ook jonge ondernemers uit Oss, Helmond, Eindhoven en Tilburg aan de competitie deel te nemen. De wedstrijd wordt dan in samenwerking met andere ondernemerssociëteiten georganiseerd. Marjolein Rojo, docent bij de Academie voor Marketing in Den Bosch, zat dit jaar in de jury. [SW]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?