Terug naar overzicht

Economische lezing in poppodium Mezz

Accountantsbureau Witlox VCS organiseert voor het tiende jaar lezingen voor Avansstudenten over financieel-economische onderwerpen. Voor deze feestelijke gelegenheid is poppodium Mezz gereserveerd, geschikt voor een groter publiek. Professor Leo Stevens, de fiscaal adviseur van het kabinet, vertelt dan over zijn werk.

De studenten die tijdens de lezing de beste vragen stellen, oplossing aandragen of het beste meediscussiëren slepen de felbegeerde Witlox-reis in de wacht. Zij krijgen een werktrip aangeboden naar een bedrijf in Europa. De studenten die vorig jaar wonnen, hebben op deze manier Venetië bezocht. Ook Dublin is al eens aangedaan. Waar de reis dit jaar heen gaat, is nog niet bekend. [EvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?