Terug naar overzicht

Muziek voor avonturiers

Avontuurlijke muziek is een samenwerkingsverband tussen vijftien podia en festivals die ‘spannende muziek’ proberen aan te bieden. Verwacht geen commerciële muziek maar authentieke, grensverleggende en intense optredens. Muziek voor mensen met een open mind, die niet bang zijn voor een beetje avontuur.

Avontuurlijke Muziek probeert op hun site een zo compleet mogelijk overzicht van unieke muzikale ervaringen te geven. Of dat nu concerten, festivals, workshops of lezingen zijn. Verder vind je op de site interviews, recensies, tips en columns.

Vernieuwing staat voorop bij Avontuurlijke Muziek en dat kan ieder genre omvatten. Of het nu de noise-collages van geluidskunstenaar Aube zijn of de ondefinieerbare mix van jazz, hiphop en drum 'n bass van Electric Barbarian. Ook andere kunstvormen zoals beeldende kunst, theater of film komen aan bod, zolang het avontuur en de muziek maar voorop staan.

Ben je benieuwd wat je kunt verwachten van Avontuurlijke Muziek? Als je nu lid wordt van de nieuwsbrief ontvang je gratis de Avontuurlijke Muziek verzamel-cd. De muziek op het album varieert van de donkere improvisatie van Peeesseye, de charmante, expressieve zang van Lotta Karlstedt, de eigentijdse luitklanken van Jozef van Wissem, de ambientesque, electroacoustische muziek van Machinefabriek tot aan de conceptuele geluidscollages van Rudof Eb.er. Alleen geschikt voor de echte avonturiers.

Aanmelden voor de nieuwsbrief kan hier.
Voor meer informatie zie www.avontuurlijkemuziek.nl 

 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?