Terug naar overzicht

Wat is het beste Tilburgse eetcafé?

De verkiezing voor de Horecaprijs ’08 Tilburg nadert snel haar ontknoping. De strijd gaat tussen drie genomineerden: Anvers, Bolle en Het Elfde Gebod. Eetcafés met verschillende huisstijlen en doelgroepen. De prijsuitreiking is morgen in theater De NWE Vorst aan de Willem II-straat.

Iedereen kon in mei van dit jaar een eetcafé aanmelden voor deelname aan de wedstrijd. Een vakjury, die met een eigen winnaar komt, heeft tien zaken geselecteerd en er uiteindelijk drie genomineerd. Stemmen voor de publieksprijs kan hier.

In Punt 05, die morgen in de bakken ligt, is te lezen wat Rens van den Berg en Raissa Bemelmans, beide eerstejaars Mediamanagement in Tilburg, vonden van het eten in Bolle. [AR]

 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?