Terug naar overzicht

De beste huisbaas

Martens werd als enige kandidaat door verschillende studentenhuizen aangemeld voor de uitverkiezing. Hierdoor had hij een streepje voor op andere kandidaten, meldt voorzitter Jeroen Diepemaat van de jongerenorganisatie van de VVD. ‘Zijn huizen zien er prachtig uit en hij lost problemen snel op. Hij probeert die zelfs voor te zijn door zijn huurders te vragen wat er in huis nog verbeterd kan worden.’

De uitverkiezing heeft de JOVD geleerd dat er in Nederland ook veel goede huisbazen zijn: ‘Wij hopen met deze verkiezing aan alle huisjesmelkers te laten zien hoe het wel moet.’

De prijs werd voor het tweede achtereenvolgende jaar uitgereikt en is de tegenvoeter van de Huisjesmelker van het jaar-trofee van SP-jongerenorganisatie ROOD en de Landelijke Studentenvakbond. ‘Wij vinden hun insteek een beetje negatief’, zegt Diepemaat van de JOVD. ‘Wij kiezen liever de beste huisbaas.’ [HC/HOP]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?