Terug naar overzicht

Goose DJ-set: Electrorock in Mezz

De mannen uit het Belgische Kortrijk begonnen als AC/DC coverband, maar gingen al snel eigen nummers schrijven. Met succes, want In 2002 wonnen ze in België Humo's Rock Rally en later dat jaar namen ze hun eerste single Audience op.

Coca Cola gebruikte deze debuutsingle voor TV-spotjes die uitgezonden werden door heel Europa. In 2006 tekende Goose een contract bij Skint Records, het label van Fatboy Slim. Notoire festivalgangers hebben afgelopen zomer al meermalen uit hun dak kunnen gaan bij Goose, maar voor diegenen die het niet zo hebben op drassige velden en bier uit plastic, maar wel in zijn voor een feestje: gaat dat zien!!

Poptrash is een maandelijks in de Mezz terugkerende avond vol alternatieve muziek, gecombineerd met de allernieuwste underground hits, korte live optredens en met daarnaast een flinke bak electro, gitaren, hiphop en drum n bass! Kortom: Wat wil een mens nog meer?

Drijvende kracht achter Poptrash is DJ Smithee, die deze avonden met veel succes in de Melkweg in Amsterdam organiseert. In Breda werkt hij samen met lokale helden: de Snob DJ's. Zij nodigen voor elke editie bijzondere gasten uit. Dus houd Poptrash ook in de toekomst in de gaten.

De zaal gaat open om 22:00 uur en de kaarten kosten 12,00 euro (via internet: 10,00 euro). [RS]

 

 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?