Terug naar overzicht

Kunstenaars gezocht voor artistiek powerpointen

In my Ass presenteren vijftien kunstenaars een eigen slide show van 15 beelden in 15 seconden. Alle deelnemers volgen een workshop presenteren om plankenkoorts te voorkomen en presentatiekwaliteiten te ontwikkelen. Het is namelijk voor de moderne kunstenaar belangrijk dat hij zichzelf  en zijn werk kan presenteren aan potentiële opdrachtgevers en publiek. De deelnemers worden niet geselecteerd op leeftijd of werkervaring, maar op grond van kwaliteit, discipline en eigenheid van hun werk.

Stichting Kop , de Bredase ontmoetingsplaats voor kunstenaars, de Tilburgse stichting Ateliers , netwerkorganisatie Colin en kunstenaarscollectief bART uit Den Bosch organiseren op 15 februari voor de tweede keer my Artistic Slide Show.

De tweede editie van my ASS is op 15 februari vanaf 19.00 uur te zien in NS16, op het NS Plein in Tilburg. [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?