Terug naar overzicht

Lute Meppelink interim-adjunct bij ATM

Meppelink is zijn loopbaan bij Avans begonnen als docent bij de Academie voor Gezondheidszorg. Daarna heeft hij zich bij de Akademie voor Kunst en Vormgeving/ St. Joost toegelegd op onderwijsontwikkeling en kwaliteitszorg. De afgelopen twee jaar was Meppelink procesmanager bij de opleiding Communication & Multimedia Design in Breda, waar hij onder andere de accreditatie heeft voorbereid.

Bij de ATM zal Lute zich vooral bezighouden met personeelszaken. Han van Osch, projectmanager bij de academie, zal tijdelijk de portefeuille financiën waarnemen. De aanstelling van Meppelink geldt tot 1 september, de academie gaat tussentijds op zoek naar een definitieve adjunct-directeur.

Meppelink volgt Jo Timmermans op. Die is nu adjunct-directeur bij de Pabo in Breda. [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?