Terug naar overzicht

Netwerk plat

Wat er precies mis is, dat weet geen mens. Wel dat intern bellen momenteel onmogelijk is, dat van buiten naar binnen telefoneren alleen op sommige plaatsen kan, maar op welke plaatsen wel of niet, dat is weer niet duidelijk. De Avans site is van buitenaf bereikbaar, maar binnen de Avans gebouwen zal men ergens anders heen moeten surfen.

Rondvraag langs de ICT-afdeling levert momenteel weinig op. Er wordt aan gewerkt, zoveel is duidelijk, maar hoe lang het nog gaat duren en wat de oorzaak is van het ongemak, dat gaat Hans Dingemans, Senior coördinator dienst Avans Hogeschool vanmiddag rond een uur of twee haarfijn uitleggen. Dingemans: ‘Nu even niet. Ik heb het er erg druk mee. We hebben er nog een andere storing bovenop gekregen namelijk.’ [RS]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?