Terug naar overzicht

Plafond Breda gecontroleerd

Het gaat om de panelen in de klimaatplafonds. Boven deze panelen zitten koperen leidingen met koel of warm water, die zorgen dat de ruimte op de juiste temperatuur blijft. ‘Onder andere door het openen en dichtdoen van deuren zijn een aantal van deze panelen gaan “lopen”’, vertelt Leo Jansson, projectleider nieuwbouw bij Avans. Een aantal van de panelen ligt op een smalle oplegging, doordat ze verschuiven kunnen ze naar beneden vallen. ‘Dat mag natuurlijk nooit gebeuren’, zegt Jansson.

Onmiddellijk na het incident voor de kerstvakantie zijn alle panelen daarom gecontroleerd. ‘De aannemer moet nu met een definitieve oplossing komen, hoe de panelen steviger te bevestigen. Ik weet niet hoe die eruit gaat zien, maar het moet gewoon goed gemaakt worden’, besluit Jansson. [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?