Terug naar overzicht

Schrijvers op de bühne

Ronald Giphart, schrijver van bestsellers als Ik ook van jou en Phileine zegt sorry, Bart Chabot, biograaf van Herman Brood en allround entertainer, en Martin Bril, columnist van de Volkskrant, zijn weer terug. Eerder waren de mannen al in het theater te zien met de show Giphart en Chabot met Bril. Dat beviel goed dus er is nu een nieuwe voorstelling.

Tijdens De Grote Liefde lezen ze, in tegenstelling tot de eerdere voorstelling, niet ieder uit eigen werk voor. Samen proberen ze één verhaal in elkaar te zetten, allemaal in een poging om de centrale vraag te beantwoorden. Is de grote liefde een vrouw, is het een gedachte of is het een manier van leven? Geen makkelijke vraag, maar als iemand het antwoord weet zijn het deze drie schrijvers wel.

Het publiek mag voor jury spelen. Na afloop kun je ook nog de boeken van de schrijvers kopen en laten signeren.

De Grote Liefde staat op 21 en 22 januari in het Koningstheater in Den Bosch en op 18 maart in het Chassé Theater in Breda. Voor overige speeldata zie: http://www.mojotheater.nl/artiesten/speellijst.asp?prod=365 [TS]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?