Terug naar overzicht

Sjansen in de bioscoop op Valentijnsdag

Valentijnsdag is voor de doorsnee vrijgezel niet de leukste dag van het jaar. Alle leuke restaurants zijn al tijden van te voren volgeboekt en in de meeste bioscopen zitten de zalen vol met vozende stelletjes. CineSjans wil hier verandering in brengen.

De deelnemende bioscopen gaan op Valentijnsdag niet voor Cupido spelen. Wél krijgen de singles een voorpremière van een nieuwe film te zien en kan er na afloop nog geborreld worden. Ook organiseren de bioscopen leuke activiteiten rond de film. Zo zal er in Breda en Tilburg een speciale Flirtcoach aanwezig zijn. De bezoekers kunnen hun vragen en problemen vooraf in de ‘flirtton’ achterlaten, waarna de Flirtcoach en zijn assistent de problemen op een ludieke wijze zal behandelen. In Eindhoven hebben ze Miss Match, zij zal bezoekers helpen om met elkaar in contact te brengen.

Als je interesse hebt moet je even je naam, adres, het aantal kaartjes, je leeftijd en je geslacht voor maandag 11 februari mailen naar de deelnemende bioscopen. In Breda is dat het Chassé Cinema, in Tilburg de Filmfoyer en in Eindhoven de Plaza Futura. Natuurlijk kun je op 14 februari ook gewoon op de bonnefooi langs de bioscoop gaan maar op is op. [TS] 

 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?