Terug naar overzicht

Avans schakelt hulp Nintendo in bij STO

Het antwoordpercentage van het STO bij Avans was vorig jaar 23 procent. In vorige jaren moest het percentage hoger dan twintig zijn, om de cijfers bruikbaar te maken om conclusies uit te trekken. Dit jaar speelt voor het eerst mee dat de cijfers landelijk naast elkaar worden gelegd om de hogescholen met elkaar te vergelijken. De HBO-raad houdt 30 procent respons aan per opleiding.

De academies kunnen zelf maatregelen nemen om studenten te wijzen op het STO en de respons te verhogen. In elk geval worden onder de studenten die de vragenlijst invullen een aantal Wii spelcomputers verloot. ‘Vorig jaar waren het i-Pods, dit jaar is het weer iets anders. We hopen dat studenten zo eerder geneigd zijn om toch eventjes de tijd te nemen om de lijst in te vullen’, vertelt Wil Kwinten van het Leer- en Innovatiecentrum. [EvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?