Terug naar overzicht

DMCS moet op kleintjes letten

De dienst kampte met een tekort van enkele tonnen, wat mede leidde tot het vertrek van directeur Paul Appel eind vorig jaar. Interim-directeur Harm Beijer heeft de begroting onder de loep genomen en deze op nul gebracht. De dienstraad van DMCS ging gisteren akkoord met het voorleggen van de nieuwe conceptbegroting aan de Raad van Bestuur.

In de begroting staan diverse voorstellen, zoals het International Office een eigen begroting laten maken. ‘Internationalisering is een project, met een eigen projectleider voor vier jaar. Dat is nu losgekoppeld van DMCS, omdat de zaken door elkaar gingen lopen en het allemaal te verwarrend werd’, stelt Angelique Arnold van de dienstraad.

Duidelijk is dat DMCS terughoudend moet zijn wat betreft de uitgaven. Vooral voor het drukwerk van voorlichtingsbrochures werd flink wat meer uitgegeven dan begroot was. Ook de hoge kosten van de repro-winkel spelen de dienst parten. 'Daarover komt binnenkort overleg met de Diensteenheid ICT en Facilitaire Dienst', meldt Arnold. [EvG]

 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?