Terug naar overzicht

Modern verlangen naar oriëntatie

Het Studium Generale wordt verdeeld over twee dagen en twee locaties. Op woensdagmiddag 27 februari wordt in St. Joost in Breda aandacht besteed aan actuele cartografie. Welke gidsen en wegwijzers zijn betrouwbaar? Wie wijst de goede kant op en bestaat de goede richting eigenlijk wel? Op donderdag 28 februari zullen diverse sprekers bij de kunstacademie in Den Bosch het hebben over de relatie tussen de verbeelde en de fysieke stad en het moderne toerisme.

Onder meer Ewan Lentjens en Gerard Hadder, docenten van de masteropleiding Grafisch Ontwerpen van AKV/St. Joost, David Hamers, senior onderzoeker bij het Ruimtelijk Plan Bureau en hoogleraar Algemene Cultuurwetenschappen aan de VU Ginette Verstraete zullen lezingen verzorgen. [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?