Terug naar overzicht

ATGM maakt meeste kans op Wii’s

Tot op heden is de kans het grootst dat een Wii naar de Academie voor de Technologie van Gezondheid en Milieu in Breda gaat. Ruim 42 procent van de studenten van die academie heeft de tijd genomen om de vragenlijst in te vullen. De Academie voor Deeltijd (10,1 procent) en de Academie voor Kunst en Vormgeving/St. Joost (16,6 procent) staan onderaan. De totale respons is te vinden onder deze link en haalt al bijna de dertig procent.

Met nog twee weken te gaan valt op dat de respons bij de Academie voor Marketing en Business Management (20,9 procent) en de Academie voor Gezondheidszorg (21,7 procent) tegenvalt. Die academies maken daarom op dit moment nog niet zoveel kans om er met een Wii vandoor te gaan. Wie weet brengen de laatste weken van de enquête daar nog verandering in. [EvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?