Terug naar overzicht

Avansstudent bezorgt Telegraaf ‘Stelling van de Dag’

‘Verpleegkundigen voelen zich te snel aangevallen’ heeft de krant vandaag groot op haar website staan. Het onderzoek van Oostvogels is de aanleiding daarvoor. In Punt08 die nu in de bakken ligt, licht zij haar scriptieonderzoek nog eens toe. Daaruit bleek dat eenderde van de studenten van de verpleegkundeopleidingen tijdens de stage te maken kreeg met agressief gedrag van patiënten.

De Telegraaf vraagt haar lezers nu stelling te nemen: ‘Vindt u dat de patiënt het recht heeft zich hard op te stellen of vindt u dat verpleegkundigen niet zulke lange tenen moeten hebben? Kortom: dat verpleegkundigen zeuren?’

De Stelling van de Dag is tussen 11.30 en 15.30 uur op www.telegraaf.nl te vinden. Lezers beantwoorden een korte enquête. De bevindingen daarvan zijn een dag later in de Telegraaf terug te lezen in de lezersrubriek ‘Wat u zegt’ en op de website. [EvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?