Terug naar overzicht

Bonnenregen na controle van politie bij Avans

In 45 gevallen vonden agenten waardevolle spullen, die voor dieven een prooi kunnen zijn. Op alle auto’s werd een waarschuwingsbericht achtergelaten voor de eigenaren. Woordvoerder Willem van Hooijdonk van de politie Midden en West Brabant: 'De afgelopen weken is er een sterke toename van diefstallen uit auto’s. We kwamen bij Avans jassen en brillen, maar ook navigatiesystemen en een pc tegen in de auto’s. Laat dit een waarschuwing zijn geen waardevolle spullen in de auto te laten liggen.'

De agenten hielden in de buurt van Avans en scholengemeenschap De Nassau ook een verkeerscontrole. Dat leverde een ware bonnenregen op. In totaal kregen dertig mensen een bekeuring. Vooral rijden door rood licht, het niet dragen van een gordel en het rijden zonder helm leverden boetes op. Zestien keer werd een waarschuwing gegeven als mensen op de stoep fietsten. [EvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?