Terug naar overzicht

‘Rode loper’ voor Avans

De nieuwe tegels zijn geplaatst, om het effect te versterken van de rode stenen die naar de achteringang leiden. De grote zwarte tegels die er eerst lagen, zijn verwijderd en zijn inmiddels aan de buitenkant van de Plaza gelegd. ‘De tekening die binnen naast de hoofdingang hangt van hoe het eruit komt te zien, klopt al niet meer’, vertelt conciërge Gerard Kip. ‘Daar is wat aan veranderd. Er komt nu een gazonnetje aan de achterkant, bij de ingang die nog niet in gebruik is.’

Losse stoeptegels dekken nog gaten af, waarin spotjes komen te zitten. De lichtjes waren al eens geplaatst, maar werkten niet. De spotjes recht voor de voordeur zijn al geplaatst, precies op de plek waar nog een mat moet komen te liggen. [EvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?