Terug naar overzicht

Talentontwikkeling of rigide systeem?

Voorstanders van competentiemanagement vinden het een bruikbaar systeem voor de ontwikkeling van medewerkers. Critici zeggen dat het te bureaucratisch en rigide is. Talentontwikkeling zou juist niet aan bod komen. Er is ook nog maar nauwelijks onderzoek gedaan deze vorm van management.

Op 20 maart presenteert de kenniskring van het lectoraat HRM van Avans, onder leiding van lector Willem de Lange, de resultaten van het onderzoek naar competentiemanagement. Jac Christis van de Radboud Universiteit Nijmegen plaatst tijdens het middagprogramma kanttekeningen bij het systeem.

Bovendien is er de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende workshops gegeven door onder andere medewerkers van Essent, Politie Midden en West Brabant en organisatieadviesbureau Berenschot.

De conferentie wordt gehouden bij Avans in Den Bosch. Kijk hier voor meer informatie. [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?