Terug naar overzicht

Aandacht voor lectoraten op Avans Onderwijsdag 2008

’s Middags zijn de academies en het Leer en Innovatiecentrum (LIC) aan de beurt. In de lunchpauze presenteren zij hun onderwijsvisie op een markt. Daarna zijn er workshops over ontwikkelingen uit de praktijk. In totaal kunnen bezoekers – voornamelijk docenten – aan de onderwijsdag kiezen uit negentien workshops. 

De Avans School of International Business geeft in samenwerking met het LIC bijvoorbeeld uitleg over hoe de school ‘social software’- denk aan Hyves – gebruikt om studenten op afstand te begeleiden. De mensen achter de nieuwe major Advanced Business Creations (ABC) leggen uit hoe ABC bruggen bouwt tussen de domeinen commercie, vormgeving en communicatie.  

De dag zou in eerste instantie in Breda worden gehouden, maar daar bleek geen plek te zijn. De enige grote ruimte waar vierhonderd mensen in kunnen, is de Plaza en die wil de school niet leegruimen voor evenementen. [PM]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?