Terug naar overzicht

Avontys of Avantys?

‘Ze zijn daar nog niet uit. Avontys legt meer de nadruk op Fontys, terwijl Avantys strakker aansluit bij Avans’, zegt een anonieme bron in het artikel. ‘Tja dat soort zaken ligt natuurlijk bijzonder gevoelig, maar och, what’s in a name….’

‘Ha, ha, 1 aprilgrap, maar goed bedacht en van mij mag het’, was de eerste reactie op dit bericht. Hoofdredacteur Peter Elshout kan er wel om lachen dat zijn grap meteen werd doorgeprikt. ‘Er kwamen tot nu toe dertien reacties op. Die waren best leuk.’ Sommige respondenten vonden het wel een goed plan. Eén iemand schreef: ‘alsjeblieft niet, ik ben net van Avans naar Fontys overgestapt.’

Het bericht is te lezen op de Fontyssite. De reacties erop zijn niet te lezen. Die worden afgeschermd. [PM]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?