Terug naar overzicht

Beste Avanssecretaresse krijgt beautycheque

In het kader van de Nationale Secretaressedag, vorige week donderdag, gaf docent Marco Huysmans haar op bij de radiozender. ‘Wat ze allemaal over me hebben gezegd, weet ik niet meer. Ik was helemaal van slag’, zegt Zonneveld. Huysmans had een hele presentatie voor de ‘beste secretaresse van Avans’ gemaakt. Afgelopen vrijdag mocht de docent haar tijdens de vergadering een bos bloemen en een cadeaucheque van honderd euro overhandigen namens Arrow Classic Rock.

‘Ik luister daar wel eens naar, maar eigenlijk heb ik altijd Q Music opstaan’, geeft Zonneveld toe. De landelijke hoofdprijs – een dagje winkelen in Milaan – ging aan haar voorbij, maar de Beauty & Health bon die ze heeft gewonnen, wordt goed besteed. ‘Dat wordt een fijne beautydag, ik ga lekker een dagje naar de sauna.’ [EvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?