Terug naar overzicht

Docenten als opgejaagd wild

Deelnemers krijgen tweehonderd verfballetjes en mogen drie uur lang schieten op alles wat los en vast zit, maar vooral op elkaar. Het paintballen duurt van 14.00 tot 17.00 uur. Inschrijven kost 38 euro en kan nog tot 10 april via www.draadjelos.nl.

De docentenaanmeldingen vallen helaas wat tegen; op diezelfde dag is de onderwijsdag voor Avansdocenten in Breda. ‘Dat is best jammer, dat is wat laat bekend gemaakt’, zegt Mark Hegge, bestuurslid van Draadje Los en tweedejaars Informatica. ‘Daardoor hebben twee docenten afgezegd. Maar er gaat er nog altijd een mee en meer aanmeldingen zijn welkom!’

Draadje Los kent dit jaar een herstart: er is een nieuw bestuur na een jaar van stilte. ‘We hebben geen vaste leden, iedereen mag meedoen’, vertelt Hegge. Binnenkort volgt in elk geval nog een activiteit. Of dat lasergamen of karten wordt, daar is het vierkoppige bestuur nog niet uit. [EvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?