Terug naar overzicht

Olympische activiteit bij Avans Den Bosch

Animoso organiseert de activiteit om de eigen vereniging te promoten. Te weinig Avansstudenten zijn op de hoogte van het bestaan van de studentenvereniging, vinden zij. Degenen die Animoso wel kennen weten vaak niet dat ze meer doen dan feestjes geven. Zo organiseren ze ook sollicitatietrainingen en symposia.

De studentenvereniging vind het jammer dat nog maar weinig studenten lid worden. Dat zou niet alleen komen door de prestatiebeurs en het feit dat studenten steeds vaker thuis blijven wonen, maar ook door het ‘negatieve en elitaire imago’ van verenigingen.

Dat dat imago niet klopt, wil Animoso laten zien met deze Olympische activiteit, die toegankelijk is voor alle Avansstudenten. Het evenement wordt georganiseerd in samenwerking met Ernst & Young, hoofdsponsor van NOC*NSF. Ze willen hiermee de ‘topsportmentaliteit’ overbrengen op studenten. Na een presentatie over topsport, om 14.00 uur in het Atrium, volgt er een interactief sportprogramma. Er worden ook prijzen weggegeven.

’s Avonds is er een ‘afterparty’ in feestcafé Lalalaa in Den Bosch: Animoso Heineken House. Het feest begint om 21.30 uur, bier en fris kosten 1 euro en de dresscode is oranje. [SW]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?