Terug naar overzicht

Pete Philly & Perquisite op bevrijdingsfestival Den Bosch

Thema van het Noord-Zuid Bevrijdingsfestival in Den Bosch is ‘Vrijheid maak je met elkaar, vrijheid en solidariteit’. Op het Kerkplein kun je ’s middags onder leiding van presentator Andrew Makkinga debatteren over het thema. In de Kerkstraat vind je verschillende maatschappelijke organisaties.

Pete Philly & Perquisite, dj Ferry Corsten en VanVelzen zijn dit jaar ambassadeurs van de vrijheid. Allemaal spelen zij op vier bevrijdingsfestivals in provinciehoofdsteden van Nederland. Zo staan Pete Philly & Perquisite naast Den Bosch ook nog op het podium in Roermond, Groningen en Haarlem. Het duo wil zich inzetten voor vrede en tolerantie tussen bevolkingsgroepen in het algemeen. ‘Wij denken dat muziek daarbij een niet te onderschatten bindmiddel kan zijn.’ [SW]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?