Terug naar overzicht

Veel animo voor nieuwe opleiding sociale studies

Het gaat om een deeltijdopleiding bij de Academie voor Sociale Studies in Breda. Studenten gaan tegelijkertijd aan het werk bij een van de vijf deelnemende justitiële instellingen, zoals jeugdinrichting Den Hey-Acker, verslavingszorgcentrum Novadic-Kentron en de Raad voor de Kinderbescherming en Reclassering Nederland. Er zijn veertig plaatsen beschikbaar.

De open dag, van alle academies van Avans, werd gisteren weer beter bezocht dan de vorige keer. De drie locaties in Breda – Hogeschoollaan, Lovensdijkstaat en Beukenlaan, trokken samen 4184 bezoekers, 683 meer dan vorig jaar. Ook in Den Bosch was een toename. Dit jaar 1952 bezoekers, een stijging van 382 mensen.  Alleen in Tilburg waren er 62 minder belangstellenden. Cyndra de Ruijter van de Diensteenheid Marketing, Communicatie en Studentenzaken denkt dat dit komt omdat er vorig jaar extra bezoekers waren vanwege het nieuwe gebouw. Het aantal bezoekers is nog steeds hoger dan in schooljaar 2005/2006. De bezoekersaantallen worden met speciale meetapparatuur aan de ingang geteld. [PM]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?