Terug naar overzicht

Boeken in de uitverkoop

Vooral boeken over economische onderwerpen en boeken van de pabo zijn in de uitverkoop en kunnen voor nog geen twee euro worden aangeschaft. De boeken maken geen deel meer uit van de collectie van Xplora omdat ze zijn verouderd, nauwelijks worden uitgeleend of in te grote aantallen in de collectie voorkomen. ‘Het is toch zonde als boeken in de container terecht komen, terwijl er nog best interessante exemplaren tussen zitten,’ vindt Gelijns. 

Aan het einde van de middag is al ongeveer 250 euro opgehaald. Het is de bedoeling dat de actie herhaald wordt. Wanneer er weer een verkoop is, is nog niet bekend. ‘Dat ligt aan het aanbod,’ zegt Gelijns. ‘We zorgen dan dat er nog meer boeken van verschillende vakgebieden zijn.’

Studenten en medewerkers die niet in de gelegenheid waren om langs te komen, kunnen vanavond nog tot 22.00 uur terecht. De overgebleven boeken blijven morgen nog even op de tafels staan en kunnen dan nog gekocht worden. [MK]

In totaal heeft de actie 400,75 euro opgebracht voor KWF kankerbestrijding.  

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?