Terug naar overzicht

Duizend euro voor je afstudeerproject

Je kunt niet alleen meedoen met een scriptie, maar bijvoorbeeld ook met een documentaire of een instrument dat je ontwikkeld hebt. Voorwaarde is wel dat het gaat over veiligheid: sociale of fysieke veiligheid, criminaliteit, leefbaarheid, risicobeheersing, etcetera.

Meedoen kan door voor 1 september 2008 je afstudeerproject op te sturen met daarbij een begeleidende brief (allebei in drievoud) waarin je motiveert waarom jouw afstudeerproject bijdraagt aan het verbeteren van publieke veiligheid in Nederland. Doe daarbij ook het bewijs dat je in 2008 bent afgestudeerd.

De prijs wordt uitgereikt tijdens het najaarssymposium van de NVIV eind 2008. Voor meer informatie kun je mailen naar e.klaassen-smedema@avans.nl. [SW]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?