Terug naar overzicht

Gratis kaarten voor Intents Festival Oisterwijk

Avans Hogeschool is sponsor van het Intents Festival, dat gehouden wordt bij Sportpark D’n Donk in Oisterwijk.

Op het drie dagen durende festival kunnen de bezoekers uit hun dak gaan op diverse muziekstijlen. De vrijdag staat in het teken van feestmuziek. Op de overige twee dagen is vooral electro, house, techno, hardcore, dance, groove te horen.

De kaarten voor het festival kosten normaal gesproken 7,50 euro op vrijdag en 15 euro op zaterdag of zondag. Er is ook de mogelijkheid om een combiticket voor zaterdag en zondag te kopen. De kosten hiervan zijn 25 euro. Voor meer informatie over het festival kijk je hier.

Om in aanmerking te komen voor de kaarten kun je een mailtje sturen naar sm.vermijs@avans.nl. [MK]

 

De gratis kaarten zijn inmiddels op.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?