Terug naar overzicht

Marketinggenootschap bezoekt Essent

Het Marketinggenootschap is enkele jaren geleden opgericht door de directeur van de Academie voor Deeltijd (ADT), Jan van Wijk, met de bedoeling het vak marketing op een hoger niveau te brengen.  Het genootschap bestaat onder meer uit afgestudeerden van de Master of Marketing, die wordt aangeboden door de ADT, en bestaat op dit moment uit tien leden en een bestuur van vier leden.

Twee keer per jaar is er een officiële bijeenkomst, waarbij informatie wordt uitgewisseld, en tussendoor af en toe een ‘officieuze’, zoals vanavond. Een van de leden werkt bij Essent en zorgde voor de informatieavond. Behalve een lezing over de ‘virtuele medewerker’ wordt er gesproken over innovatie binnen een grote organisatie en marketing intelligence. De avond wordt afgesloten met discussie en een borrel.

Zie voor meer informatie: www.marketinggenootschap.com. [PM]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?