Terug naar overzicht

Avansfinalisten bij Student of the Year

Vanochtend werden in het radioprogramma van Giel Beelen op 3FM de finalisten bekend gemaakt. Behalve Weijkamp en Hoevenaars strijden nog twee mannelijke en twee vrouwelijke studenten om de winst. De deelnemers moeten een reporteropdracht uitvoeren voor Giel Beelen en krijgen een professionele fotoshoot. Ook moeten ze een studentikoze column schrijven die wordt beoordeeld door de winnaars van vorig jaar.            

Hoevenaars denkt dat dat wel moet lukken. ‘Ik heb net mijn eindproduct, ook een artikel, ingeleverd en dat werd goed beoordeeld. Deze week krijg ik het onderwerp van de column door en vrijdag moet ik het inleveren.’

Zijn finaleplaats heeft de Verpleegkundestudent te danken aan fanatieke ouders en Hyves. ‘Ik had op verschillende hyvespagina’s een oproep gezet om op mij te stemmen. Ook op de portal van Avans heeft het bericht gestaan en mijn ouders hebben nu een muisarm.’

Op donderdag 10 juli worden de winnaars bekend gemaakt tijdens de afsluiting van de studentenawards in Club Odeon in Amsterdam. De winnaar krijgt onder andere een reis naar Turkije.

De Student of the Year verkiezing is een wedstrijd van www.studenten.net die draait om de zoektocht naar de meest intelligente, knappe, leuke en grappige student van Nederland. Studenten kunnen zichzelf verkiesbaar stellen. [MK]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?