Terug naar overzicht

In Vuur & Vlam in Theater aan de Parade

Na het succes van de eerste editie vindt op zaterdag 21 juni vanaf 22.00 uur opnieuw het dance event in Vuur & Vlam ‘Sounds Refreshing’ plaats. Eerder dit jaar lieten honderden dansliefhebbers zich onderdompelen in de wereld van glitter en glamour.

Ook dit keer wordt de Pleinzaal omgetoverd tot een hippe club. Bekende DJ’s uit de nationale dance scene zullen zich van hun allerbeste kant laten zien. In de ‘Vuur’-zaal staan onder meer Madskillz, Benny Rodrigues, Ryan Marciano & Sunnery James en Johan Bogers. In het theatercafé zijn de groovy sounds en electro house te horen van de DJ’s Baggi Begovic, Dansa, Gordon Howard en Björn Wolf. Ter verkoeling worden er diverse soorten exotische cocktails geschonken.

Voor alle voetballiefhebbers wordt er een groot scherm opgehangen om de kwartfinale van het Nederlands elftal te bekijken. Op vertoon van je ticket kun je al vanaf 20.00 uur terecht. Tickets kosten in de voorverkoop 17,50 euro en aan de deur 20 euro. Meer informatie vind je op www.invuurenvlam.com. [MK]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?