Terug naar overzicht

Studenten krijgen gratis Wii

In totaal heeft 38.8 procent van de Avansstudenten de vragenlijst ingevuld. Dat zijn 6.969 studenten. Uit die groep heeft een computerprogramma de acht winnaars van de Wii getrokken. Gisteren reikte Frans van Kalmthout, lid van de Raad van Bestuur van Avans de computers uit aan de aanwezige winnaars.

Die winnaars zijn: Johanna Ebenhöh, student International Business and Languages (IBL) in Den Bosch, Saskia van Gelderen, student Vormgeving in Breda, Ruben Hopmans, student Management Economie en Recht in Breda, Stein Jacops, student Werktuigbouwkunde in Den Bosch, Thomas Maas, student Bedrijfseconomie in Breda, Luc van Moorsel, student IBL in Den Bosch, Gegilio Soekardjo, student Bedrijfseconomie in Den Bosch en Nicole Tiel, student Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek in Breda. [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?