Terug naar overzicht

Vertrek adjunct-directeur Sociale Studies Breda

Bakker wilde eigenlijk helemaal niet weg bij Avans. ‘Ik heb het goed naar mijn zin bij de academie.’ Iemand uit zijn kennissenkring raadde hem aan eens te gaan praten bij Logica. ‘Ik was ook niet op zoek naar een andere baan. Daarom ben ik ook op gesprek gegaan. Het zou voor mij de bevestiging vormen dat ik in het onderwijs blijf.’

Dat is toch even anders gelopen. ‘Ja, het gesprek verliep erg goed en leidde tot een tweede gesprek en een aanbod dat  inhoudelijk zo interessant is dat ik niet kan weigeren.’ Bakker gaat als consultant bedrijfsprocessen begeleiden bij diverse organisaties. ‘Daar kan ik erg veel ervaring op doen. Zo’n kans ik krijg ik nooit meer.’

De academie is inmiddels op zoek naar een vervanger voor Bakker. ‘Het zou zo maar kunnen dat ik ooit weer terug keer in het onderwijs.’ [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?