Terug naar overzicht

AIM omgedoopt tot AIB

De academie is een afsplitsing van wat voorheen de Academie voor ICT en Media (AIM) was. De nieuwe academie bestaat uit de opleidingen Informatica (I) en Bedrijfskundige Informatica (BI), wat de nieuwe naam voor een belangrijk deel verklaart.

Wat de naam van de andere nieuwe Bredase academie wordt, met de opleiding Communication & Multimedia Design (CMD), is nog niet duidelijk. ‘Dat is nog even zoeken’, stelt de onlangs aangestelde adjunct-directeur van die academie Jan Peeters. ‘Voor BI en I was het een heldere exercitie. Voor CMD moet meegenomen worden dat er eventueel nog andere opleidingen onder die academienaam gaan vallen. Welke dat zijn, hebben we nog niet helder. De naam moet dus niet te specifiek zijn, maar wel genoeg tot de verbeelding spreken’, puzzelt Peeters nog even verder. [EvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?