Terug naar overzicht

Oudere werknemer sport nog niet met korting

Hij blijkt nog niet helemaal van kracht: de aanbieding dat alle Avansmedewerkers met 12 procent korting aan hun vitaliteit kunnen werken bij Pellikaan. Monique Vermijs, docent aan de opleiding Management, Economie en Recht in Breda ging graag op de aanbieding in. Ze wilde de korting meenemen in haar seniorenlidmaatschap, iets wat volgens de aanbieding moest kunnen. Maar Pellikaan stelde dat die aanbieding niet voor de seniorenlidmaatschappen geldt.

‘Je zou toch zeggen dat het juist voor oudere werknemers van cruciaal belang is hun conditie zo goed mogelijk op peil te houden’, reageerde Vermijs ontsteld. Precies wat het artikel op de site van Avans Vitaal stelt.

Jack Erlings, projectleider van Avans Vitaal is door Vermijs op de hoogte gebracht. Hij wist niet dat er een uitzondering was op de aanbieding van Avans Vitaal. ‘We zijn ermee bezig. De korting zou volgens mij voor alle lidmaatschappen gelden, maar waarschijnlijk hebben zij begrepen dat er bepaalde groepen zijn uitgesloten. We gaan het uitzoeken en ik verwacht dat de korting binnen enkele weken wel geldt.’ [EvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?