Terug naar overzicht

‘Super Squad’ expositie van CMD

Muziektegels, levend behang en nog veel meer interactieve installaties. Er is veel te zien aan eindexamenwerk, door de afstudeerders van de Bredase opleiding gemaakt. CMD richt zich op innovatieve media in de breedste zin van het woord. Het resultaat is een mix van communicatie, techniek en interactieontwerp.

Ook X-Box-game Guardian of Eden wordt gedemonstreerd. Het is het winnende spel van de Nederlandse Imagine Cup, een wedstrijd voor het ontwerpen van games. Student Nick Joore doet met zijn spel deze week mee aan de wereldfinale in Parijs om misschien zelfs beslag te leggen op de hoofdprijs van 15.000 euro.

De eindexamenexpositie opent op vrijdagochtend om 11.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Zaterdag is de expositie toegankelijk van 11.00 tot 17.00 uur. De docenten van de opleiding zijn vrijdag aanwezig. De expo is te zien in Electron aan de Belcrumweg 19 te Breda. [EvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?