Terug naar overzicht

3FM Serious Request vanuit Breda

De komst van 3FM naar Breda betekent dat de stad in de dagen voor kerst het toneel zal zijn van mensen die verzoekplaatjes aanvragen, bekende Nederlanders die langskomen en het verzamelpunt is van ludieke acties in heel Nederland.

Burgemeester van Breda Peter van der Velden is erg blij dat zijn stad gekozen is uit de diverse aanmeldingen. 'Het is voor Breda natuurlijk een enorme opsteker dat 3FM onze stad als thuisbasis voor deze actie heeft gekozen. We realiseren ons terdege dat we aardig wat waar te maken hebben en dat kunnen we samen, in deze stad en regio. We investeren er flink in om een sociale stad te zijn: we zetten veel in op zorg voor elkaar en sociale cohesie, ook over de grenzen heen. Breda levert een bijdrage aan het realiseren van de VN Millenniumdoelen en gaat bewust om met internationale solidariteit. In die context sluiten de doelen van Serious Request aan bij onze ambities. Kortom, we zullen als een goede gastheer voor deze actie zorgen en samen inzetten op een enorme opbrengst.'

Het is nog niet bekend welke dj's het glazen huis zullen betreden. 3FM luisteraars kunnen binnenkort gaan stemmen welke presentatoren zij graag in het huis zien. [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?