Terug naar overzicht

Les in creatief schrijven van Avansdocent

Reijnders publiceert regelmatig korte verhalen en geeft (online) cursussen in creatief en zakelijk schrijven. Het thema van haar eerste workshop is ‘schrijf een monument in woorden’. Een monument kan hierbij een betekenisvolle plaats zijn, of een bepaald aspect van het leven. Aan de hand van creatieve oefeningen leg je de persoonlijke betekenissen vast in woorden. De workshop is op 10 september van 13.00 tot 15.00 uur in de winkel van Books 4 Life, op de campus van de Universiteit van Tilburg.

Donderdag 11 september is er een workshop bij boekhandel Van Kemenade & Hollaers in Breda van 20.00 tot 21.30 uur. Die gaat over inspiratiebronnen: dagelijkse voorvallen of een artikel in een krant. Dat materiaal wordt bewerkt en ontwikkeld tot een verhaal. In de workshop gebruik je boeken als inspiratiebron en ontwikkel je een idee om te schrijven. Hierbij komen verschillende technieken aan bod.

Deelname aan de workshops kost 7,50 euro. Aanmelden voor de eerste workshop kan via info@books4life.nl. Voor de workshop in Breda kan dat via info@schrijvenetcetera.nl. [EvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?