Terug naar overzicht

Blokje om voor noodlokalen

Voor de ingang van de parkeergarages was vanochtend filevorming. Zelfs de fietsers moesten een blokje om rond het gebouw van Avans in Den Bosch. Aan de kant van de oprit van de fietsenstalling stonden vrachtwagens met de noodcontainers, die in de tuin werden geplaatst.

Vrachtwagens uit Tsjechië kwamen met de noodcontainers aan, die inmiddels voor een groot deel op hun plek staan. ‘De vrachtwagens rijden vanmiddag weer terug naar Tsjechië, en dan komt vrijdag de rest van de lokalen’, vertelt conciërge Gérard Smits. In totaal bieden de containers ruimte aan bijna 450 studenten. In de eerste week van november moeten ze klaar zijn voor gebruik.

Aanstaande vrijdag komt de tweede bouwlaag op de noodlokalen die nu zijn geplaatst. [EvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?