Terug naar overzicht

Businessplan onder de borrel

Aan de hangtafels in het Grand Café bogen medewerkers van de ASH zich gistermiddag over het concept businessplan. Drie groepen kijken met kritisch oog naar de kansen en bedreigingen en de strategische doelstellingen. Na twee dagen discussiëren, krijgt de directie enkele A-viertjes met daarop aanvullingen en ideeën voor aanpassing van het businessplan.

Het is bijna een traditie geworden om medewerkers op bourgondische wijze te betrekken bij het beleid van de ASH. Afgelopen januari mochten ze tijdens ontbijtsessies hun ideeën spuien over het personeelsbeleid. Voor de kwaliteitszorg werden lunchsessies georganiseerd. ‘Op deze manier willen we de participatieve beleidsvorming vorm en inhoud geven’, zegt ASH-directeur Tonnie Huibers.

Het is de bedoeling dat het concept businessplan naar aanleiding van de uitkomsten wordt aangepast. [CB]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?