Terug naar overzicht

Eigen smoel voor domein medewerker op website Punt

In de rubriek onderwijsinnovatie (in de rechterkolom) besteedt de redactie aandacht aan het programma SpotLICht van het Leer- en Innovatiecentrum (LIC) van Avans.

Het LIC organiseert dit schooljaar verschillende bijeenkomsten over vernieuwende toepassingen in het onderwijs. Punt doet daar verslag van in de nieuwe rubriek ‘onderwijsinnovatie’. Er bestaat de mogelijkheid om te reageren op de berichten en zo kan er een discussie ontstaan over de behandelde onderwerpen.

De poll, waarvan er ook een algemene is op de frontpage van deze website, wordt in het domein medewerker specifiek gemaakt voor docenten en medewerkers.

Er komen in de toekomst nog rubrieken bij, zoals een column van een medewerker en  ‘weblogs’. Onder ‘weblogs’ komen de blogs van medewerkers te staan. Wie een leuke of interessante blog heeft, kan zich aanmelden bij de redactie van punt@avans.nl. [PM]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?